De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk is € 3,444/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk
6.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk is
35%
De woningprijzen in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk zijn het afgelopen jaar toegenomen met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk.

Met een woning in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,444 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Montferland. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 13.0% tot € 3,135 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk in Didam?

Een huis kopen in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk in Didam.

In de buurt Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk in Didam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 264 inwoners per vierkante kilometer en 425 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 190 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Didam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.