De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Kilder.

Als woningbezitter in Verspreide huizen Kilder zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Kilder het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Montferland. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 13.0% tot € 3,135 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Kilder achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Kilder in Kilder?

Een huis kopen in Verspreide huizen Kilder is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Kilder in Kilder.

In de buurt Verspreide huizen Kilder in Kilder is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 97 mensen per vierkante kilometer en 210 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Kilder zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Kilder on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.