De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kesteren is € 3,714/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kesteren
4.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kesteren is
21%
De prijzen van woningen in Kesteren zijn het afgelopen jaar gegroeid met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kesteren.

Met een woning in Kesteren zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,714 per vierkante meter. Hiermee doet Kesteren het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Neder-Betuwe. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,804 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kesteren gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kesteren in Kesteren?

Een huis kopen in Kesteren is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kesteren in Kesteren.

In de buurt Kesteren in Kesteren is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,893 inwoners per vierkante kilometer en 1,705 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kesteren zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 730 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Kesteren on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.