De gemiddelde prijs per vierkante meter in Batau Noord is € 4,076/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Batau Noord
6.9%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Batau Noord is
25%
De prijzen van woningen in Batau Noord zijn het afgelopen jaar gegroeid met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Batau Noord.

Als je woningbezitter wordt in Batau Noord zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,076 per vierkante meter. Hiermee doet Batau Noord het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Nieuwegein. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,142 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Batau Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Batau Noord in Nieuwegein?

Een huis kopen in Batau Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Batau Noord in Nieuwegein.

In de buurt Batau Noord in Nieuwegein is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,494 bewoners per vierkante kilometer en 3,410 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Batau Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,120 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwegein on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.