De gemiddelde prijs per vierkante meter in Huis de Geer is € 3,083/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Huis de Geer
8.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Huis de Geer is
22%
De woningwaardes in Huis de Geer zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-26.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Huis de Geer.

Als woningbezitter in Huis de Geer zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde nam af het afgelopen jaar met -26.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,083 per vierkante meter. Hiermee doet Huis de Geer het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Nieuwegein. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,142 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Huis de Geer achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Huis de Geer in Nieuwegein?

Een huis kopen in Huis de Geer is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Huis de Geer in Nieuwegein.

In de buurt Huis de Geer in Nieuwegein is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,020 mensen per vierkante kilometer en 265 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Huis de Geer zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 100 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwegein on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.