De lokale huizenprijzen in Papenveer.

Als je een huis koopt in Papenveer zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 25.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,297 per vierkante meter. Hiermee doet Papenveer het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Nieuwkoop. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 4,303 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Papenveer voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Papenveer in Ter Aar?

Een huis kopen in Papenveer is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Papenveer in Ter Aar.

In de wijk Papenveer in Ter Aar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 373 inwoners per vierkante kilometer en 470 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Papenveer zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 190 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ter Aar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.