De lokale huizenprijzen in Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam).

Als je een huis koopt in Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam) zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis daalde het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,634 per vierkante meter. Hiermee doet Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam) het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Nieuwkoop. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 4,303 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam) achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam) in Ter Aar?

Een huis kopen in Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam) is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam) in Ter Aar.

In de wijk Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam) in Ter Aar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,308 inwoners per vierkante kilometer en 1,715 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam) zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 605 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ter Aar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.