De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hatertse Hei is € 4,431/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hatertse Hei
4.7%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Hatertse Hei is
27%
De woningprijzen in Hatertse Hei zijn het afgelopen jaar toegenomen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Hatertse Hei.

Als woningbezitter in Hatertse Hei zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,431 per vierkante meter. Hiermee doet Hatertse Hei het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Nijmegen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,046 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hatertse Hei voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hatertse Hei in Nijmegen?

Een huis kopen in Hatertse Hei is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hatertse Hei in Nijmegen.

In de buurt Hatertse Hei in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,051 mensen per vierkante kilometer en 2,130 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Hatertse Hei zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 545 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.