De gemiddelde prijs per vierkante meter in Heijendaal is € 4,333/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Heijendaal
-0.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Heijendaal is
38%
De huizenprijzen in Heijendaal zijn het afgelopen jaar gestegen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Heijendaal.

Met een woning in Heijendaal zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,333 per vierkante meter. Hiermee doet Heijendaal het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Nijmegen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Heijendaal voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Heijendaal in Nijmegen?

Een huis kopen in Heijendaal is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heijendaal in Nijmegen.

In de buurt Heijendaal in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,275 inwoners per vierkante kilometer en 1,375 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Heijendaal zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 115 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 28% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.