De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oosterhout is € 3,924/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Oosterhout
8.4%
Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Oosterhout is
30%
De waarde van huizen in Oosterhout zijn het afgelopen jaar opgelopen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oosterhout.

Als je investeert in een huis in Oosterhout zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,924 per vierkante meter. Hiermee doet Oosterhout het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Nijmegen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oosterhout gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oosterhout in Nijmegen?

Een huis kopen in Oosterhout is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oosterhout in Nijmegen.

In de wijk Oosterhout in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,515 mensen per vierkante kilometer en 2,125 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Oosterhout zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 1,340 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 29% tussen de 25 tot 45 jaar en 4% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.