De gemiddelde prijs per vierkante meter in Ressen is € 4,022/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Ressen
7.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Ressen is
52%
De prijzen van woningen in Ressen zijn het afgelopen jaar gegroeid met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Ressen.

Als woningbezitter in Ressen zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,022 per vierkante meter. Hiermee doet Ressen het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Nijmegen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Ressen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Ressen in Nijmegen?

Een huis kopen in Ressen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ressen in Nijmegen.

In de buurt Ressen in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 841 mensen per vierkante kilometer en 1,030 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Ressen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 505 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 25% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 2% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.