De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bloemendaele is € 2,991/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Bloemendaele
7.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bloemendaele is
24%
De huizenprijzen in Bloemendaele zijn het afgelopen jaar gestegen met
21.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Bloemendaele.

Als bezitter van een huis in Bloemendaele zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 21.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,991 per vierkante meter. Hiermee doet Bloemendaele het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Nissewaard. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,202 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bloemendaele voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bloemendaele in Heenvliet?

Een huis kopen in Bloemendaele is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bloemendaele in Heenvliet.

In de wijk Bloemendaele in Heenvliet is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,141 bewoners per vierkante kilometer en 310 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Bloemendaele zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heenvliet on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.