De lokale huizenprijzen in Grote Zilk.

Met een woning in Grote Zilk zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,338 per vierkante meter. Hiermee doet Grote Zilk het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Noordwijk. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,995 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Grote Zilk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Grote Zilk in De Zilk?

Een huis kopen in Grote Zilk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Grote Zilk in De Zilk.

In de buurt Grote Zilk in De Zilk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 724 inwoners per vierkante kilometer en 825 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Grote Zilk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 325 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in De Zilk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.