De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Breugel is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Breugel is
18%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Breugel.

Met een woning in Verspreide huizen Breugel zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Breugel het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Son en Breugel. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 12.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Breugel achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Breugel in Son en Breugel?

Een huis kopen in Verspreide huizen Breugel is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Breugel in Son en Breugel.

In de buurt Verspreide huizen Breugel in Son en Breugel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 43 inwoners per vierkante kilometer en 65 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Breugel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Son en Breugel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.