De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Son is € 4,034/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Son
6.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Son is
39%
De waarde van woningen in Verspreide huizen Son zijn het afgelopen jaar opgelopen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Son.

Als je woningbezitter wordt in Verspreide huizen Son zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,034 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Son het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Son en Breugel. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 12.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Son voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Son in Son en Breugel?

Een huis kopen in Verspreide huizen Son is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Son in Son en Breugel.

In de buurt Verspreide huizen Son in Son en Breugel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 142 bewoners per vierkante kilometer en 635 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Son zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 350 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 27% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 5% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Son en Breugel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.