De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet is € 3,758/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet
8.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet is
29%
De woningprijzen in Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet zijn het afgelopen jaar verminderd met
-44.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs verminderde het afgelopen jaar met -44.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,758 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Nunspeet. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,130 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet in Nunspeet?

Een huis kopen in Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet in Nunspeet.

In de wijk Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet in Nunspeet is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 150 inwoners per vierkante kilometer en 615 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 300 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 25% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nunspeet on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.