De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Hulshorst is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Hulshorst is
21%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Hulshorst.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen Hulshorst zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Hulshorst het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Nunspeet. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,130 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Hulshorst achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Hulshorst in Hulshorst?

Een huis kopen in Verspreide huizen Hulshorst is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Hulshorst in Hulshorst.

In de wijk Verspreide huizen Hulshorst in Hulshorst is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 185 inwoners per vierkante kilometer en 230 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Hulshorst zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hulshorst on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.