De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Zuiderzeeland Hulshorst is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen Zuiderzeeland Hulshorst is
24%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Zuiderzeeland Hulshorst.

Als je woningbezitter wordt in Verspreide huizen Zuiderzeeland Hulshorst zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Zuiderzeeland Hulshorst het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Nunspeet. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,130 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Zuiderzeeland Hulshorst achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Zuiderzeeland Hulshorst in Hulshorst?

Een huis kopen in Verspreide huizen Zuiderzeeland Hulshorst is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Zuiderzeeland Hulshorst in Hulshorst.

In de buurt Verspreide huizen Zuiderzeeland Hulshorst in Hulshorst is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 41 bewoners per vierkante kilometer en 150 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Zuiderzeeland Hulshorst zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hulshorst on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.