De gemiddelde vierkantemeterprijs in Buitengebied (Zuid) is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied (Zuid)
-4.6%
Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in Buitengebied (Zuid) is
20%
De huizenprijzen in Buitengebied (Zuid) zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Buitengebied (Zuid).

Als bezitter van een huis in Buitengebied (Zuid) zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied (Zuid) het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Oisterwijk. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied (Zuid) achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied (Zuid) in Oisterwijk?

Een huis kopen in Buitengebied (Zuid) is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied (Zuid) in Oisterwijk.

In de wijk Buitengebied (Zuid) in Oisterwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 41 bewoners per vierkante kilometer en 270 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Buitengebied (Zuid) zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 85 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 18% tussen de 25 tot 45 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oisterwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.