De lokale huizenmarkt in Berkel-Enschot.

Als je woningbezitter wordt in Berkel-Enschot zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,748 per vierkante meter. Hiermee doet Berkel-Enschot het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Tilburg. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,426 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Berkel-Enschot voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Berkel-Enschot in Berkel-Enschot?

Een huis kopen in Berkel-Enschot is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Berkel-Enschot in Berkel-Enschot.

In de buurt Berkel-Enschot in Berkel-Enschot is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,052 bewoners per vierkante kilometer en 4,935 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Berkel-Enschot zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 2,035 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Berkel-Enschot on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.