De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hattemerbroek is € 3,961/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Hattemerbroek
11.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Hattemerbroek is
24%
De woningwaardes in Hattemerbroek zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Hattemerbroek.

Als bezitter van een huis in Hattemerbroek zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,961 per vierkante meter. Hiermee doet Hattemerbroek het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Oldebroek. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 12.0% tot € 3,679 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hattemerbroek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hattemerbroek in Hattemerbroek?

Een huis kopen in Hattemerbroek is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hattemerbroek in Hattemerbroek.

In de wijk Hattemerbroek in Hattemerbroek is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,244 bewoners per vierkante kilometer en 430 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Hattemerbroek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 190 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hattemerbroek on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.