De lokale huizenprijzen in Dorst.

Als je een huis koopt in Dorst zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,878 per vierkante meter. Hiermee doet Dorst het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Oosterhout. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,438 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Dorst voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Dorst in Dorst?

Een huis kopen in Dorst is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dorst in Dorst.

In de wijk Dorst in Dorst is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 184 inwoners per vierkante kilometer en 1,365 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Dorst zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 510 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dorst on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.