De gemiddelde vierkantemeterprijs in Tichelrijt is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm onderboden in de afgelopen 12 maanden in Tichelrijt
-18.1%
Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in Tichelrijt is
25%
De prijzen van huizen in Tichelrijt zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Tichelrijt.

Als bezitter van een huis in Tichelrijt zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Tichelrijt het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Dongen. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,336 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Tichelrijt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Tichelrijt in Dongen?

Een huis kopen in Tichelrijt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tichelrijt in Dongen.

In de wijk Tichelrijt in Dongen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 25 bewoners per vierkante kilometer en 20 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Tichelrijt zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 25% tussen de 25 tot 45 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dongen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.