De gemiddelde prijs per vierkante meter in Gorredijk-Groene Long is € 2,966/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Gorredijk-Groene Long
4.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Gorredijk-Groene Long is
27%
De woningwaardes in Gorredijk-Groene Long zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
38.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Gorredijk-Groene Long.

Als woningbezitter in Gorredijk-Groene Long zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 38.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,966 per vierkante meter. Hiermee doet Gorredijk-Groene Long het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Opsterland. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,973 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Gorredijk-Groene Long voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Gorredijk-Groene Long in Gorredijk?

Een huis kopen in Gorredijk-Groene Long is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gorredijk-Groene Long in Gorredijk.

In de buurt Gorredijk-Groene Long in Gorredijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,040 mensen per vierkante kilometer en 840 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Gorredijk-Groene Long zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 265 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Gorredijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.