De gemiddelde prijs per vierkante meter in Krinkelhoek is € 3,117/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Krinkelhoek
1.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Krinkelhoek is
23%
De woningwaardes in Krinkelhoek zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Krinkelhoek.

Als je woningbezitter wordt in Krinkelhoek zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,117 per vierkante meter. Hiermee doet Krinkelhoek het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Oss. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Krinkelhoek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Krinkelhoek in Oss?

Een huis kopen in Krinkelhoek is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Krinkelhoek in Oss.

In de buurt Krinkelhoek in Oss is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,098 bewoners per vierkante kilometer en 3,355 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Krinkelhoek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,490 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oss on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.