De gemiddelde vierkantemeterprijs in Ruwaard is € 2,979/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Ruwaard
2.2%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Ruwaard is
25%
De prijzen van huizen in Ruwaard zijn het afgelopen jaar gegroeid met
19.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Ruwaard.

Als je investeert in een huis in Ruwaard zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 19.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,979 per vierkante meter. Hiermee doet Ruwaard het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Oss. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Ruwaard voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Ruwaard in Oss?

Een huis kopen in Ruwaard is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ruwaard in Oss.

In de wijk Ruwaard in Oss is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,750 mensen per vierkante kilometer en 6,010 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Ruwaard zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 2,010 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oss on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.