Oss is een stad in de provincie Noord-Brabant, gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen. Deze plaats biedt een combinatie van stedelijke voorzieningen en landelijke rust. In het centrum vind je diverse winkels, horecagelegenheden en culturele instellingen, zoals het theater De Lievekamp en Museum Jan Cunen.

De omgeving van Oss is ideaal voor natuurliefhebbers, met prachtige natuurgebieden zoals de Maashorst en Herperduin. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de frisse buitenlucht. Ook voor gezinnen met kinderen is Oss een fijne woonplaats, dankzij de aanwezigheid van diverse scholen en sportverenigingen.

Oss is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het treinstation biedt directe verbindingen naar onder andere 's-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven. Kortom, als je op zoek bent naar een woning in een levendige stad met een dorps karakter en een groene omgeving, dan is Oss zeker het overwegen waard.

Ontdek de Walter Aankoopservice in Oss! Als data-gedreven bedrijf met ervaren analisten weten we precies wat de waarde van een huis is en hoeveel je moet bieden. Walter helpt je bij elke stap die je moet nemen om jouw droomhuis te kopen. Laat je verrassen door onze deskundige begeleiding en slimme inzichten, zodat je met vertrouwen en succes jouw nieuwe thuis in Oss kunt vinden. Kies voor Walter en ervaar het gemak van een zorgeloze aankoop. Maak vandaag nog de slimme keuze en laat je ondersteunen door Walter Aankoopservice!

De vastgoedmarkt in Oss kent een verandering in het aantal verkochte woningen, met 828 huizen verkocht in het vorige kwartaal en 714 dit kwartaal. De gemiddelde transactieprijs ging van 369.285 euro naar 359.069 euro, terwijl de gemiddelde transactieprijs per m² van 3.165 euro naar 3.123 euro veranderde. De gemiddelde vraagprijs daalde van 366.150 euro naar 363.496 euro en de gemiddelde vraagprijs per m² van 3.175 euro naar 3.130 euro. De gemiddelde verkoopprijs ligt ongeveer 1,2% onder de vraagprijs. De gemiddelde WOZ-waarde steeg van 264.330 euro in 2022 naar 311.761 euro in 2023.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oss on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.