De gemiddelde vierkantemeterprijs in de Noort syde is € 4,464/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in de Noort syde
5.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in de Noort syde is
25%
De woningprijzen in de Noort syde zijn het afgelopen jaar toegenomen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in de Noort syde.

Als je investeert in een huis in de Noort syde zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,464 per vierkante meter. Hiermee doet de Noort syde het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Oudewater. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 4,277 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt de Noort syde voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in de Noort syde in Oudewater?

Een huis kopen in de Noort syde is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in de Noort syde in Oudewater.

In de wijk de Noort syde in Oudewater is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,878 mensen per vierkante kilometer en 670 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in de Noort syde zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 315 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oudewater on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.