De gemiddelde vierkantemeterprijs in Keijzershof Eilanden is € 4,506/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Keijzershof Eilanden
0.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Keijzershof Eilanden is
71%
De prijzen van huizen in Keijzershof Eilanden zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Keijzershof Eilanden.

Als je investeert in een huis in Keijzershof Eilanden zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,506 per vierkante meter. Hiermee doet Keijzershof Eilanden het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Pijnacker-Nootdorp. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,215 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Keijzershof Eilanden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Keijzershof Eilanden in Pijnacker?

Een huis kopen in Keijzershof Eilanden is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Keijzershof Eilanden in Pijnacker.

In de wijk Keijzershof Eilanden in Pijnacker is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 155 mensen per vierkante kilometer en 25 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Keijzershof Eilanden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Pijnacker on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.