De gemiddelde vierkantemeterprijs in Pijnacker-Centrum/Dorp is € 4,442/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Pijnacker-Centrum/Dorp
7.7%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Pijnacker-Centrum/Dorp is
23%
De huizenprijzen in Pijnacker-Centrum/Dorp zijn het afgelopen jaar gestegen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Pijnacker-Centrum/Dorp.

Als je investeert in een huis in Pijnacker-Centrum/Dorp zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,442 per vierkante meter. Hiermee doet Pijnacker-Centrum/Dorp het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Pijnacker-Nootdorp. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,215 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Pijnacker-Centrum/Dorp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Pijnacker-Centrum/Dorp in Pijnacker?

Een huis kopen in Pijnacker-Centrum/Dorp is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Pijnacker-Centrum/Dorp in Pijnacker.

In de wijk Pijnacker-Centrum/Dorp in Pijnacker is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,981 mensen per vierkante kilometer en 1,855 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Pijnacker-Centrum/Dorp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 615 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Pijnacker on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.