De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen bosgebied is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen bosgebied is
25%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen bosgebied.

Als je investeert in een huis in Verspreide huizen bosgebied zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen bosgebied het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Putten. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 18.0% tot € 4,550 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen bosgebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen bosgebied in Putten?

Een huis kopen in Verspreide huizen bosgebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen bosgebied in Putten.

In de wijk Verspreide huizen bosgebied in Putten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5 mensen per vierkante kilometer en 35 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen bosgebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 19% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Putten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.