De gemiddelde prijs per vierkante meter in Rilland - Kern is € 2,730/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Rilland - Kern
4.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Rilland - Kern is
27%
De prijzen van woningen in Rilland - Kern zijn het afgelopen jaar gegroeid met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Rilland - Kern.

Als woningbezitter in Rilland - Kern zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,730 per vierkante meter. Hiermee doet Rilland - Kern het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Reimerswaal. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,978 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rilland - Kern voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Rilland - Kern in Rilland?

Een huis kopen in Rilland - Kern is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rilland - Kern in Rilland.

In de buurt Rilland - Kern in Rilland is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,302 mensen per vierkante kilometer en 785 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Rilland - Kern zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 255 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rilland on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.