De lokale woningmarkt in Buitengebied ten noorden van Reusel.

Als je investeert in een huis in Buitengebied ten noorden van Reusel zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs daalde het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,593 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied ten noorden van Reusel het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Reusel-De Mierden. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 14.0% tot € 3,543 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied ten noorden van Reusel achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied ten noorden van Reusel in Reusel?

Een huis kopen in Buitengebied ten noorden van Reusel is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied ten noorden van Reusel in Reusel.

In de wijk Buitengebied ten noorden van Reusel in Reusel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 96 mensen per vierkante kilometer en 225 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied ten noorden van Reusel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 120 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Reusel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.