De gemiddelde prijs per vierkante meter in Dieren-Noord boven spoorlijn is € 3,001/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Dieren-Noord boven spoorlijn
5.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Dieren-Noord boven spoorlijn is
22%
De huizenprijzen in Dieren-Noord boven spoorlijn zijn het afgelopen jaar gestegen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Dieren-Noord boven spoorlijn.

Als woningbezitter in Dieren-Noord boven spoorlijn zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,001 per vierkante meter. Hiermee doet Dieren-Noord boven spoorlijn het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Rheden. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,560 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Dieren-Noord boven spoorlijn achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Dieren-Noord boven spoorlijn in Dieren?

Een huis kopen in Dieren-Noord boven spoorlijn is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dieren-Noord boven spoorlijn in Dieren.

In de buurt Dieren-Noord boven spoorlijn in Dieren is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,848 mensen per vierkante kilometer en 3,575 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Dieren-Noord boven spoorlijn zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 1,130 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dieren on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.