De lokale woningmarkt in Dieren-West boven spoorlijn.

Als je investeert in een huis in Dieren-West boven spoorlijn zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,455 per vierkante meter. Hiermee doet Dieren-West boven spoorlijn het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Rheden. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,557 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Dieren-West boven spoorlijn voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Dieren-West boven spoorlijn in Dieren?

Een huis kopen in Dieren-West boven spoorlijn is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dieren-West boven spoorlijn in Dieren.

In de wijk Dieren-West boven spoorlijn in Dieren is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,198 mensen per vierkante kilometer en 1,905 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Dieren-West boven spoorlijn zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 555 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dieren on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.