De gemiddelde prijs per vierkante meter in Velp-Zuid beneden spoorlijn is € 3,644/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Velp-Zuid beneden spoorlijn
2.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Velp-Zuid beneden spoorlijn is
24%
De waarde van woningen in Velp-Zuid beneden spoorlijn zijn het afgelopen jaar opgelopen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Velp-Zuid beneden spoorlijn.

Als je woningbezitter wordt in Velp-Zuid beneden spoorlijn zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,644 per vierkante meter. Hiermee doet Velp-Zuid beneden spoorlijn het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Rheden. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,574 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Velp-Zuid beneden spoorlijn voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Velp-Zuid beneden spoorlijn in Velp?

Een huis kopen in Velp-Zuid beneden spoorlijn is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Velp-Zuid beneden spoorlijn in Velp.

In de buurt Velp-Zuid beneden spoorlijn in Velp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,241 bewoners per vierkante kilometer en 3,620 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Velp-Zuid beneden spoorlijn zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 1,070 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Velp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.