De gemiddelde vierkantemeterprijs in Presikhaaf-Oost is € 3,030/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Presikhaaf-Oost
5.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Presikhaaf-Oost is
28%
De woningwaardes in Presikhaaf-Oost zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Presikhaaf-Oost.

Als je een huis koopt in Presikhaaf-Oost zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,030 per vierkante meter. Hiermee doet Presikhaaf-Oost het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Arnhem. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,612 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Presikhaaf-Oost voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Presikhaaf-Oost in Arnhem?

Een huis kopen in Presikhaaf-Oost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Presikhaaf-Oost in Arnhem.

In de wijk Presikhaaf-Oost in Arnhem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,218 inwoners per vierkante kilometer en 4,425 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Presikhaaf-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 780 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 21% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Arnhem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.