De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Velp-Zuidoost is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Verspreide huizen Velp-Zuidoost is
20%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Velp-Zuidoost.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen Velp-Zuidoost zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Velp-Zuidoost het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Rheden. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,560 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Velp-Zuidoost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Velp-Zuidoost in Velp?

Een huis kopen in Verspreide huizen Velp-Zuidoost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Velp-Zuidoost in Velp.

In de wijk Verspreide huizen Velp-Zuidoost in Velp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 24 inwoners per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Velp-Zuidoost zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 20% tussen de 25 tot 45 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Velp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.