De gemiddelde prijs per vierkante meter in Drievliet is € 3,466/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Drievliet
2.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Drievliet is
27%
De woningwaardes in Drievliet zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Drievliet.

Met een woning in Drievliet zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,466 per vierkante meter. Hiermee doet Drievliet het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Ridderkerk. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,540 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Drievliet voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Drievliet in Ridderkerk?

Een huis kopen in Drievliet is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Drievliet in Ridderkerk.

In de buurt Drievliet in Ridderkerk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,356 inwoners per vierkante kilometer en 3,435 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Drievliet zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 1,250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ridderkerk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.