De gemiddelde prijs per vierkante meter in Asenray buitengebied is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Asenray buitengebied is
26%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Asenray buitengebied.

Als woningbezitter in Asenray buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Asenray buitengebied het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Roermond. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,754 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Asenray buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Asenray buitengebied in Roermond?

Een huis kopen in Asenray buitengebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Asenray buitengebied in Roermond.

In de buurt Asenray buitengebied in Roermond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 28 mensen per vierkante kilometer en 80 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Asenray buitengebied zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roermond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.