De gemiddelde vierkantemeterprijs in Componistenbuurt is € 2,371/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Componistenbuurt
6.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Componistenbuurt is
25%
De huizenprijzen in Componistenbuurt zijn het afgelopen jaar gestegen met
24.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Componistenbuurt.

Als bezitter van een huis in Componistenbuurt zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 24.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,371 per vierkante meter. Hiermee doet Componistenbuurt het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Roermond. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,754 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Componistenbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Componistenbuurt in Roermond?

Een huis kopen in Componistenbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Componistenbuurt in Roermond.

In de wijk Componistenbuurt in Roermond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,721 bewoners per vierkante kilometer en 860 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Componistenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 365 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roermond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.