De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kitskensberg is € 2,176/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Kitskensberg
10.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Kitskensberg is
29%
De waarde van huizen in Kitskensberg zijn het afgelopen jaar opgelopen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Kitskensberg.

Als je investeert in een huis in Kitskensberg zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,176 per vierkante meter. Hiermee doet Kitskensberg het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Roermond. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,754 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kitskensberg gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kitskensberg in Roermond?

Een huis kopen in Kitskensberg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kitskensberg in Roermond.

In de wijk Kitskensberg in Roermond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,342 mensen per vierkante kilometer en 360 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Kitskensberg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 140 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roermond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.