De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kitskensdal is € 3,025/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Kitskensdal
5.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Kitskensdal is
30%
De woningprijzen in Kitskensdal zijn het afgelopen jaar gezakt met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kitskensdal.

Met een woning in Kitskensdal zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs zakte het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,025 per vierkante meter. Hiermee doet Kitskensdal het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Roermond. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,754 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kitskensdal achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kitskensdal in Roermond?

Een huis kopen in Kitskensdal is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kitskensdal in Roermond.

In de buurt Kitskensdal in Roermond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 308 inwoners per vierkante kilometer en 250 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Kitskensdal zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 80 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roermond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.