De gemiddelde prijs per vierkante meter in Roerzicht is € 2,901/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Roerzicht
-0.2%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Roerzicht is
29%
De woningwaardes in Roerzicht zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Roerzicht.

Als woningbezitter in Roerzicht zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,901 per vierkante meter. Hiermee doet Roerzicht het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Roermond. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,756 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Roerzicht voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Roerzicht in Roermond?

Een huis kopen in Roerzicht is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Roerzicht in Roermond.

In de buurt Roerzicht in Roermond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,957 mensen per vierkante kilometer en 580 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Roerzicht zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roermond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.