De gemiddelde prijs per vierkante meter in Beverwaard is € 3,015/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Beverwaard
4.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Beverwaard is
28%
De waarde van woningen in Beverwaard zijn het afgelopen jaar opgelopen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Beverwaard.

Als woningbezitter in Beverwaard zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,015 per vierkante meter. Hiermee doet Beverwaard het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Rotterdam. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,130 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Beverwaard gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Beverwaard in Rotterdam?

Een huis kopen in Beverwaard is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beverwaard in Rotterdam.

In de buurt Beverwaard in Rotterdam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,261 mensen per vierkante kilometer en 5,105 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Beverwaard zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 2,285 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rotterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.