De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oosterflank is € 3,662/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oosterflank
4.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Oosterflank is
26%
De woningprijzen in Oosterflank zijn het afgelopen jaar toegenomen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oosterflank.

Als woningbezitter in Oosterflank zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,662 per vierkante meter. Hiermee doet Oosterflank het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Rotterdam. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,130 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oosterflank voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oosterflank in Rotterdam?

Een huis kopen in Oosterflank is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oosterflank in Rotterdam.

In de buurt Oosterflank in Rotterdam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,563 mensen per vierkante kilometer en 5,685 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Oosterflank zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,605 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rotterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.