De gemiddelde vierkantemeterprijs in Schollevaar Noord is € 3,639/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Schollevaar Noord
4.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Schollevaar Noord is
25%
De woningwaardes in Schollevaar Noord zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Schollevaar Noord.

Als je een huis koopt in Schollevaar Noord zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,639 per vierkante meter. Hiermee doet Schollevaar Noord het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Capelle aan den IJssel. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,727 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Schollevaar Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Schollevaar Noord in Capelle aan den IJssel?

Een huis kopen in Schollevaar Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schollevaar Noord in Capelle aan den IJssel.

In de wijk Schollevaar Noord in Capelle aan den IJssel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,760 inwoners per vierkante kilometer en 1,585 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Schollevaar Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 470 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Capelle aan den IJssel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.