De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zevenkamp is € 3,385/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zevenkamp
4.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Zevenkamp is
25%
De waarde van huizen in Zevenkamp zijn het afgelopen jaar opgelopen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zevenkamp.

Als je een huis koopt in Zevenkamp zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,385 per vierkante meter. Hiermee doet Zevenkamp het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Rotterdam. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,130 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zevenkamp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zevenkamp in Rotterdam?

Een huis kopen in Zevenkamp is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zevenkamp in Rotterdam.

In de wijk Zevenkamp in Rotterdam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,664 inwoners per vierkante kilometer en 7,315 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Zevenkamp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 2,800 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rotterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.