De gemiddelde prijs per vierkante meter in Arendsdorp is € 5,489/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Arendsdorp
1.3%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Arendsdorp is
26%
De waarde van woningen in Arendsdorp zijn het afgelopen jaar opgelopen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Arendsdorp.

Als je woningbezitter wordt in Arendsdorp zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,489 per vierkante meter. Hiermee doet Arendsdorp het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente 's-Gravenhage. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,356 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Arendsdorp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Arendsdorp in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Arendsdorp is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Arendsdorp in 's-Gravenhage.

In de buurt Arendsdorp in 's-Gravenhage is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,334 bewoners per vierkante kilometer en 755 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Arendsdorp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 220 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.