De gemiddelde vierkantemeterprijs in Duinzigt is € 4,663/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Duinzigt
0.2%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Duinzigt is
51%
De woningprijzen in Duinzigt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Duinzigt.

Als bezitter van een huis in Duinzigt zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,663 per vierkante meter. Hiermee doet Duinzigt het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente 's-Gravenhage. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,356 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Duinzigt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Duinzigt in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Duinzigt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Duinzigt in 's-Gravenhage.

In de wijk Duinzigt in 's-Gravenhage is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,718 bewoners per vierkante kilometer en 1,440 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Duinzigt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 235 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.